Смаколики і страви для військових підготували у Вінниці учні «Центру професійно-технічної освіти №1». Вихованці трьох груп протягом трьох днів приготували понад 6 тисяч дерунів, 5 тисяч вареників з картоплею, майже 140 кг моркви та буряка по–корейськи.
Про це повідомляється на сторінці у соцмережі Центру професійно-технічної освіти №1.
«Маємо гарну традицію підтримувати наших бійців. Чергова порція смаколиків незабаром поїде на Схід. За неповних три дні було приготовано понад 6 тисяч дерунів, понад 5 тисяч вареників з картоплею, майже 140 кг моркви та буряка по – корейськи, капусти маринованої з буряком. Смачні страви готували учні гр №18, 19, 22, майстри виробничого навчання з професії кухар, кондитер та працівники їдальні. Всю цю смакоту відвезуть на передову волонтери та ветерани АТО (ООС) міського Центру допомоги ветеранам АТО (ООС)», – значиться у дописі.